Individuele reizen

Londen

Nergens ter wereld vind je zoveel topclubs in één stad als in Londen. Liefst zes voetbalclubs uit Londen komen dit seizoen uit in de Engelse Premier League, te weten Arsenal, Tottenham Hotspurs, Chelsea, West Ham United, Fulham en Chrystal Palace.

Gedurende het jaar is Londen ook altijd gastheer van diverse topevenementen en -toernooien in sporten als tennis, atletiek, zwemmen, turnen, baanwielrennen en roeien.

Natuurlijk vinden er ook allerlei typisch Britse sportevenementen plaats, zoals Rugby League, snooker, cricket en darts.

Terugkerende jaarlijkse evenementen zijn ook de Amerikaanse sporten. In Wembley wordt elk jaar in oktober een American Football wedstrijd tussen twee NFL teams gespeeld (dit jaar zelfs twee wedstrijden) en in de O2 Arena nemen in januari twee NBA basketball teams het tegen elkaar op. Dit zijn reguliere wedstrijden, dus er wordt op het scherpst van de snede om de punten gestreden.

Genoeg mooie sporten om te gaan bekijken dus, maar ook de stad heeft enorm veel te bieden. Om overal goed van te kunnen genieten en niet alleen maar onderweg te zijn, is het belangrijk om een goede locatie te kiezen voor het hotel en een daarbij behorende luchthaven. Soms lijkt een vlucht of hotel goedkoop, maar ben je toch weer extra geld en tijd kwijt aan vervoer tussen beide en naar het evenement. Een hotel vlakbij het stadion is ook niet altijd de oplossing, want die liggen vaak niet in een leuke centrale buurt

Sportsafaris Stedenreizen zoekt alles goed voor je uit en houdt daarbij ook rekening met jouw wensen. Je ontvangt van ons een informatiepakket waarin ook uitgelegd wordt hoe je het beste kunt reizen van luchthaven naar hotel en naar het evenement. Zo is alles zonder moeite goed en snel geregeld.

Met z'n 2-en of met een groep naar Londen?

Basis